Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cykelfaergen.com/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cykelfaergen.com/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Rigtig hjerteligt velkommen ombord - Cykelfærgen
Warning: Creating default object from empty value in /var/www/cykelfaergen.com/public_html/wp-content/plugins/checkfront-wp-booking/checkfront.php on line 71

Kære Alle –

Rigtig hjerteligt velkommen ombord på Cykelfærgen.

Vi håber, at du er klar til en skøn sejlads oplevelse mellem charmerende Dragør og Limhamn med vores fartøj: Bevaringsværdige M/S Elephanten.

Elephanten er bygget i 1940 hos Brdr. Nipper i Skagen og er Forsvarsministeriets tidligere tjenestefartøj fra Christians Ø ved Bornholm. Her blev det benyttet til øens officielle sejladser og søredning i øvrigt.

Den blev døbt Elephanten efter kongeligt besøg på Christians Ø og med ret til at have en udskåret ”Elefant-orden” på fronten af styrehuset.

Der er begrænset plads til passagerer, så vi nyder intimiteten og hilser altid pænt på hinanden ombord.

Hvis du har valgt at medbringe din cykel, så gør vi (sammen med dig) vores bedste for at beskytte den ved at surre den fast sammen med andre cykler i stævnen på dækket.

Inden vi stævner ud fra havn byder Skibsfører Erik og Styrmand Elo velkommen ombord og hjælper os alle til rette.

Der er drikkevarer både med og uden alkohol til salg ombord.

Sejladsen tager 1 time og de fleste af os vælger at nyde sejladsen siddende på bænke udenfor på dækket, hvor der også er etableret læsejl og mulig overdækning.

Vi krydser under Øresundsbroen inden ankomst på den anden side af Øresund.

Igen, rigtig hjerteligt velkommen.

Vel mødt ombord!