Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cykelfaergen.com/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/cykelfaergen.com/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Cykelfærge mellem Danmark og Sverige - Cykelfærgen
Warning: Creating default object from empty value in /var/www/cykelfaergen.com/public_html/wp-content/plugins/checkfront-wp-booking/checkfront.php on line 71

Som noget helt nyt, kan du snart få glæde af et tidsbegrænset demonstrationsprojekt i sommermånederne juni, juli og august 2017.

Det er ikke muligt at cykle over Øresundsbroen, så dette projekt skaber et helt særligt nyt bånd mellem Danmark og Sverige som vi håber du vil benytte muligheden for og virkelig vil nyde.

 

Hvad kan du forvente?

…Vi stævner ud fra havn mens vi nyder den rustikke oplevelse ombord på bevaringsværdige m/s Elephanten fra 1940.

Skibsfører Erik og Styrmand Elo byder velkommen ombord og hjælper os alle til rette.

Elephanten er Forsvarsministeriets tidligere stationsskib og tjenestefartøj fra Christians Ø. Det blev benyttet til øens officielle sejladser og søredning i øvrigt.

Fartøjet er 18 meter langt, 5 meter bredt, stikker lidt over 2 meter og ligner faktisk også en grå elefant.

Vi har begrænset plads til passagerer så vi nyder intimiteten og hilser pænt på hinanden.

Hvis du vælger at medbringe din cykel, så gør vi (sammen med dig) vores bedste for at beskytte den ved at surre den fast sammen med andre cykler i stævnen på dækket.

Sejladsen tager 1 time og de fleste af os vælger at nyde sejladsen siddende på bænke udenfor på dækket, hvor der også er etableret læsejl og mulig overdækning.  Der kan sagtens være megen blæst så klæd dig varmt på. Der ligger selvfølgelig også tæpper klar til brug ombord. Vi krydser under Øresundsbroen inden vi ankommer på den anden side af Øresund.

Projekt er unikt & ambitiøst og baseret på et bredt samarbejde mellem mange aktører og myndigheder på både dansk og svensk side.

Vi sætter meget stor pris på opbakning og støtte til projektet & glæder os meget til at byde velkommen ombord!

Mange hilsener fra
Rikke & Team